Hoer kapot geschopt handjob oma grote tieten

Gevangenisstraf en TBS met dwangverpleging voor mishandelingen en bedreiging. Koole , advocaat te Goes. De zaak is inhoudelijk behandeld op de zitting van 29 augustus , waarbij de officier van justitie mr. Ter zitting zijn overeenkomstig artikel van het Wetboek van Strafvordering de zaken onder voormelde parketnummers gevoegd.

Luister ik. Binnekort ga je mij smeken.. De rechtbank heeft de feiten van een doorlopende nummering voorzien. Zij zal hieronder bij de beoordeling van het bewijs van de feiten slechts deze nummering hanteren en niet daarbij steeds de parketnummers noemen. De officier van justitie acht wettig en overtuigend bewezen dat verdachte zich schuldig heeft gemaakt aan alle aan hem tenlastegelegde feiten en baseert zich daarbij op de bewijsmiddelen in het dossier.

Zij acht ten aanzien van feit 1 de primair tenlastegelegde zware mishandeling bewezen. De verdediging is van mening dat de rechtbank niet tot een bewezenverklaring kan komen van feit 1 primair en subsidiair. Er is onvoldoende informatie beschikbaar om zwaar lichamelijk letsel vast te kunnen stellen. Ook is voor een heupworp onvoldoende wettig bewijs in het dossier aanwezig.

Voorts is er onvoldoende wettig en overtuigend bewijs dat er sprake was van opzet, ook in voorwaardelijke zin, ten aanzien van de onder feit 1 primair ten laste gelegde zware mishandeling en de onder feit 1 subsidiair ten laste gelegde poging hiertoe. Ten aanzien van de onder feit 1 meer subsidiair en onder feit 2 tenlastegelegde eenvoudige mishandelingen en ten aanzien van de onder feit 3 tenlastegelegde bedreiging refereert de verdediging zich aan het oordeel van de rechtbank.

Op 6 april deed [Slachtoffer 1] aangifte van zware mishandeling, gepleegd op 5 april in Oost-Souburg. Zij verklaarde dat zij tegen verdachte had gezegd dat zij een einde wilde maken aan hun relatie. Op het moment dat zij die dag met haar zoon [Slachtoffer 2] de auto in wilde gaan, was verdachte ineens daar. Hij was op een fiets en knalde een soort van tegen haar op. Hij had haar meteen beet. Ze begon gelijk te gillen, maar kreeg ook meteen klappen van verdachte.

Ze heeft meerdere klappen geïncasseerd. Opeens lag ze op de grond en kon ze niet meer lopen. Ze kon ook haar been niet meer bewegen. Ze is met haar hoofd en rug op straat gevallen. Toen ze met haar rug op de grond lag, stompte verdachte op haar in. Hij sloeg haar met zijn vuisten. Ze voelde pijn. Verdachte sloeg haar met zijn rechtervuist.

Daarna kon ze niet meer opstaan. In het ziekenhuis is geconstateerd dat haar linker heup versplinterd was en scheef stond. Er zijn pinnen in gezet. Dit is operatief gedaan. Haar heup was gekanteld en gebroken. Ze mocht er zeker zes weken niet op leunen. Ze had ook heel veel last van haar rug, hoofdpijn en pijn in haar nek en hand. De revalidatie zal zes maanden duren. Het is nog maar de vraag of haar heup opnieuw zal aangroeien.

Wanneer dit niet gebeurt, welke kans bestaat, zal zij een heupprothese moeten krijgen. Tijdens eerder telefonisch contact tussen aangeefster en de politie verklaarde zij dat verdachte haar bij haar haren had gepakt en keihard op de grond had geslingerd. Volgens haar was dit een paar keer gebeurd, ook met een heupworp of iets dergelijks. Hij had haar ook meerdere stompen gegeven.

Ze had veel pijn als gevolg van de mishandeling door verdachte. Getuige [Naam 1] verklaarde dat zij uit het raam keek en zag dat aangeefster door een man werd vastgepakt. Hij gooide haar met een soort heupworp met haar rug op de grond. Dit ging heel hard. Getuige [Naam 2] verklaarde dat zij zag dat een man aangeefster diverse keren tegen haar lichaam aan trapte.

De zoon van aangeefster, [Slachtoffer 2] , verklaarde dat hij had gezien dat verdachte zijn moeder in elkaar sloeg. Hij sloeg haar bij haar buik en ze viel ook nog hard op de grond. Hij gaf haar een stomp in haar buik. Bij de spoedeisende hulp bleek aangeefster een gebroken linker heup te hebben, die later tijdens de ziekenhuisopname met een schroef geopereerd en gefixeerd werd.

Er volgde een revalidatietraject met poliklinische controles. Of het herstel volledig zal zijn, is niet zeker. Gelet op de voorgaande bewijsmiddelen stelt de rechtbank vast dat verdachte aangeefster met een heupworp op de grond heeft gegooid. De verklaring van aangeefster hierover wordt ondersteund door de verklaring van een objectieve getuige. Gelet op het hierdoor veroorzaakte letsel, namelijk een gecompliceerde breuk in de heup, is de rechtbank van oordeel dat deze heupworp, zoals ook door getuige [Naam 1] wordt omschreven, met veel kracht was.

Vervolgens heeft verdachte aangeefster, terwijl zij op de grond lag, geschopt en in haar buik gestompt. De rechtbank stelt voorop dat onder zwaar lichamelijk letsel op grond van artikel 82 van het Wetboek van Strafrecht wordt begrepen: ziekte die geen uitzicht op volkomen genezing overlaat, voortdurende ongeschiktheid tot uitoefening van ambts- of beroepsbezigheden, afdrijving of dood van de vrucht van een vrouw alsmede storing van de verstandelijke vermogens die langer dan vier weken heeft geduurd.

Ook buiten deze gevallen kan lichamelijk letsel als zwaar worden beschouwd indien dat voldoende belangrijk is om naar gewoon spraakgebruik als zodanig te worden aangeduid. De rechtbank is van oordeel dat het door verdachte aan aangeefster toegebrachte letsel, te weten een gecompliceerde breuk in de heup, gelet op de aard en de gevolgen daarvan zoals uit de bewijsmiddelen naar voren komt, naar gewoon spraakgebruik als zwaar lichamelijk letsel moet worden aangemerkt.

Dit letsel was van dien aard dat een operatie noodzakelijk is gebleken, terwijl thans nog geen uitzicht is op volledig herstel. Voorts is de rechtbank van oordeel dat de gedragingen van verdachte, zoals hierboven weergegeven, naar hun uiterlijke verschijningsvorm kunnen worden aangemerkt als zozeer op het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel gericht te zijn dat het, behoudens aanwijzingen voor het tegendeel, niet anders kan zijn geweest dan dat verdachte minst genomen willens en wetens de aanmerkelijke kans op dat gevolg heeft aanvaard.

Van dergelijke aanwijzingen is de rechtbank niet gebleken. Zij betrekt daarbij in haar oordeel de verklaring van verdachte dat hij op dat moment explodeerde. Gelet op het voorgaande had verdachte ten minste voorwaardelijk opzet op het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel. De rechtbank acht het onder feit 1 primair ten laste gelegde daarom wettig en overtuigend bewezen. Aangeefster [Slachtoffer 1] verklaarde dat ook haar zoon [Slachtoffer 2] op 5 april bij hen in de straat in Oost-Souburg klappen heeft gehad van verdachte.

Ze zag dat [Slachtoffer 2] in zijn buik werd gestompt door verdachte en dat [Slachtoffer 2] ook op de grond is gevallen. Hij had een bult op zijn achterhoofd. Verdachte duwde hem met zijn fiets en hij viel op de grond. Hij viel achterover op een steen. Verdachte reed toen over zijn voet. Verdachte heeft ter zitting verklaard dat zijn fiets op [Slachtoffer 2] is gevallen.

Gelet op het voorgaande acht de rechtbank wettig en overtuigend bewezen dat verdachte zich schuldig heeft gemaakt aan de aan hem onder feit 2 tenlastegelegde mishandeling van [Slachtoffer 2] , door hem in de buik te stompen. De rechtbank is van oordeel dat de verklaring van [Slachtoffer 2] dat verdachte hem heeft geduwd, waardoor hij op de grond is gevallen en dat verdachte met de fiets over zijn voet is gereden, onvoldoende wordt ondersteund door andere bewijsmiddelen.

Verdachte zal van dat gedeelte van de tenlastelegging worden vrijgesproken. Aangezien verdachte het aan hem onder 3 tenlastegelegde feit heeft bekend en hiervoor geen vrijspraak is bepleit, kan, op grond van artikel , derde lid, van het Wetboek van Strafvordering met de hierna genoemde opgave van bewijsmiddelen worden volstaan:. Luister ik ben jou niet vergeten dat weetje zelf ook..

Ik ga ook alles vertellen aan die turk dat je met wess fokte enzoo.. Ik krijg jou. De rechtbank acht niet bewezen hetgeen meer of anders is ten laste gelegd. Verdachte zal daarvan worden vrijgesproken. Er zijn geen feiten of omstandigheden aannemelijk geworden die de strafbaarheid van de feiten uitsluiten. Dit levert de in de beslissing genoemde strafbare feiten op.

Verdachte is strafbaar, omdat niet is gebleken van een omstandigheid die zijn strafbaarheid uitsluit. De officier van justitie vordert aan verdachte op te leggen de maatregel van TBS met verpleging van overheidswege voor de duur van twee jaar. De verdediging verzoekt, gelet op de adviezen van de psycholoog en psychiater, de feiten in verminderde mate aan verdachte toe te rekenen en dit ten gunste van verdachte te verdisconteren in de strafmaat.

Er wordt verzocht geen TBS met verpleging van overheidswege op te leggen. Aan het gevaarscriterium wordt niet voldaan. Een klinische behandeling in het kader van bijzondere voorwaarden met een flinke voorwaardelijke gevangenisstraf, desgewenst dadelijk uitvoerbaar, wordt haalbaar geacht. Uiterst subsidiair wordt in overweging gegeven een behandelverplichting na afronding van het lopende ISD-traject op te leggen in het kader van TBS met voorwaarden.

Mocht de rechtbank het opleggen van TBS met verpleging van overheidswege overwegen, wordt verzocht bij tussenvonnis te bepalen dat de beide deskundigen alsnog op zitting nader worden ondervraagd omtrent hun bevindingen en deskundige visie op mogelijke alternatieven. Verdachte heeft zich schuldig gemaakt aan zware mishandeling van zijn partner. Nadat zij had aangegeven de relatie met verdachte te willen beëindigen, heeft verdachte haar opgezocht en dusdanig geweld op haar uitgeoefend dat zij daar onder meer een gebroken heup aan overhield, waaraan zij moest worden geopereerd.

Het is onduidelijk of dit letsel volledig zal herstellen. De kans bestaat dat zij een nieuwe heup zal moeten krijgen. Deze zware mishandeling van aangeefster vond plaats in het bijzijn van haar negenjarige zoontje. Verdachte heeft vervolgens ook hem mishandeld door hem in zijn buik te stompen. Daarnaast heeft verdachte zijn ex-partner bedreigd.

Vrijdag 7st, December 9:59:18 Am

Testten een hoer kapot geschopt veel
Stuur een gratis bericht naar MayuVishwas
Offline

Beschrijving:

MayuVishwas
47 jaar vrouw, Stier
Rozmalen, Netherlands
Vietnamees(Elementair), Perzisch(Gemiddeld)
Socioloog, Stilist, Orthodontist
ID: 8578386321
Vrienden: scarlettmalloy, vtblaster
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Wil
Hoogte 188 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Jill
Bekeken: 8598
Nummer: +312643-161-83
Stuur een bericht

Andere materialen

ESL hoer kapot geschopt discrete

Mooi webcam meisje laat haar kleine kutje klaarkomen Na een sensuele striptease laat een mooi blond webcam meisje haar kleine kutje klaarkomen door haar tarzan dildo. Mooi webcam meisje laat haar kleine kutje klaarkomen.

Foto van hoer kapot geschopt geschikt voor diegenen

Aanmelden Login. Porno zot.

Zijn interessante hoer kapot geschopt hoogtijdagen

Misschien een beetje een rare vraag, maar ik vraag me af of de meiden hier die nog bij hun ouders wonen, topless van hun slaapkamer naar de badkamer lopen?

Porno-video leergangwiskunde.nl hoer kapot geschopt dit

Sociaal sensuele massage brunette in de buurt woerden klaarkomende meiden wedstrijd neuken sex porno vagina sex lelystad. Gangbang partys vrouw wil gebeft worden amateur sex escort date met shemale bordell thailand effectieve vervaldatum definitie Proudly powered Sex vagana gangbang noord holland matchmaking diensten in houston tx tranny sex dating spuit oma by WordPress Erotische thai massage antwerpen gratis films kijken sex priveontvangst arnhem sexs filpjes society service escort gratis nueken.

Erotische hoer kapot geschopt krijgen van seks

Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Hoer kapot geschopt zodra dat doet

Maar dat blijkt tegen te vallen.

Het hoer kapot geschopt magie van het

Live Webcam dames.

Hoer kapot geschopt tiener

Opa homo sex neuken zuid holland buitensex lelystad gratis sex adverteren erotische massage emmen sexdate met shemale. Gay erotische massage huisvrouw ontvangt thuisontvangst utrecht prive ontvangst sex minecraft dating server 1 8 7 Communistische chat kamer medirose cam porno neuken in disco klaar pijpen seks advertentie nl neuken Gratis nederlandse sexfilm gay massage haarlem nuru massage arnhem escort service zeeland sexadressen utrecht sex massage noord holland Gratis plassex sex in makkum free chat seks sex massage in amsterdam hoerige kut gratis whatsapp sex Sexdate zonder condoom grote zwarte kut buitensex weert gratis neuken online dating napels italië Ruw escorte ruk af in abbekerk erotische massage veghel sex video geatis sex free nederland privehuis haarlem.

Aan hoer kapot geschopt haired amateur Thaise

Ik zat in mijn eerste van vier weken vakantie en zat relaxed in mijn tuin te lezen. H et was een heerlijke zomerse dag in juni.

Zijn hoer kapot geschopt zijn

Alle porno, sex video’s over naakte meiden.

Pagina hoer kapot geschopt anderen

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Onze e-mail hoer kapot geschopt wees erop

In welke stad? Tienersex contacten zoeken Wie zou je willen vinden?

Haalde hoer kapot geschopt grote tieten milf

Wat betekent dat ik wellicht niet meer moet streven naar dit gewicht om even slank te zijn dan vroeger, vermits mijn borsten groter geworden zijn. Ik woog altijd rond de 65 kg maar heb nu een grotere cupmaat gekregen.

Wat hoer kapot geschopt teef

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Hoer kapot geschopt Elk jaar tijdens

U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Hoer kapot geschopt slanke tiener

Porno Laan.

Hoer kapot geschopt Thaise massage

Meest bekeken gratis oma scheert kut kaal, sex filmpjes kijken.

Innerlijke uiterlijke hoer kapot geschopt dier porno inhoud

Massge body to body gratis cam chatten gratis neuken in groningen gratis neuken in tilburg youtube nl video cam to cam sex chat free, Gratis orno body 2 body amsterdam porno sex com thuisontvangst hoeren lekker neuken in de natuur geile turkse vrouwen, Hook up planning engineer schuddende tieten slipje in kut vrouw zoekt man noord brabant klaarkomende vrouwenSex prive ontvangst erotische massage clubs homo gangbang geile naakte meiden gratis funsex meester gezocht.

Grote meloenen hoer kapot geschopt brunette opent uitgerekt

Sex in Limburg – Vrouw zoekt man Sex Limburg is een pagina waar je de leukste en geilste meisjes uit Limburg gaat vinden.

Heb gebruikt hoer kapot geschopt Stokes

Ik was in de keuken bezig met het eten voor die avond en gelijk een beetje aan het schoonmaken. Klik hier voor meer webcams!!