Neuk me eens in mijn kontgaatje duits wijf neukt dildo

Ik ben dertien jaar gescheiden, zesendertig jaar en ik heb een zoon, Bruno, van zeventien uit men huwelijk met Nico, een Antilliaan. Dat is de reden dat Bruno licht gekleurd is. Ik ben 1. Een ‘gewone’ vrouw dus, niets bijzonders of opvallend waar mannen direct achteraan hollen. Lang geleden hadden mannelijke collegae wel eens avances gemaakt en getracht hier en daar eens te voelen of een kusje te stelen, maar al die mannen waren getrouwd, ik viel er niet op of zagen er niet uit en zodoende was het op niets uitgelopen.

Natuurlijk was het niet zo dat ik niets om seks gaf want ik had, vanaf mijn dertiende jaar, alles gedaan wat maar mogelijk was op dat gebied en dat ook nog zo vaak als het maar kon, soms wel tien keer per dag. Eigenlijk op het nymfomane af denk ik achteraf. Zelfs tijdens mijn huwelijk deed ik het zo vaak als het maar kon, alleen of met mijn man. Maar na mijn scheiding heb ik er bewust afstand van genomen en mijn lichaam in slaap gesust.

Zo’n twee of drie keer per week masturbeerde ik met een van mijn vibrators, ik heb er namelijk twee en dat was meer dan voldoende. Ik leefde mijn leven alleen en dat beviel mij best. Voor mijn dagelijks brood werkte ik in een visconservenfabriek, als bandcheffin, en mijn zoon bracht, naast zijn studie aan de HAVO een avondkrant rond waarmee hij zijn hobby, voetballen en zijn brommer, bekostigde. Hij was bijna 1,90 meter lang, goed gebouwd en oersterk.

Hij had wat moeite met meisjes dacht ik, want hij had er, tot op dit moment, nog nooit een mee naar huis gebracht alhoewel hij er wel graag, en vol overtuiging, over sprak. Met een ding had ik geluk, hij rookte niet en dronk matig maar hij was gek op televisie kijken. Als ik van mijn werk kwam ging ik onmiddellijk in bad en waste mij met een lekker geurende zeep omdat het werken in een visfabriek nou eenmaal minder gewenste geuren met zich bracht.

Als dat gebeurd was deed ik een schoon slipje aan, ik deed dan geen BH meer aan want ik heb een hekel heb aan dat ding, over het geheel droeg ik dan een half lange badjas. Mijn zoon kwam thuis van zijn krantenwijk en ging eveneens in bad. Als hij klaar was kwam hij naar beneden meestal gekleed in een schone spijkerbroek en dito T-shirt, badslippers aan zijn blote voeten. Het eten stond klaar op de tafel, wij aten in de, toch wel grote, keuken en ruimden gezamenlijk de tafel af.

Dan zette ik koffie en gingen we naar de woonkamer, ik of Bruno sloot de gordijnen en we nestelden ons op de bank om naar de TV te kijken of de krant dan wel een boek te lezen. Blote poesjes Mijn zoon zat, of liever gezegd, lag op een 4-zitsbank en ik op een haaks daarop geplaatste 3-zitsbank. Hij zette de TV aan en, ik keek er maar af en toe naar, terwijl ik gelijktijdig wat las omdat de meeste TV programma’s mij niet zo interesseerden en zeker niet als er werd gevoetbald.

Zo af en toe keek ik over mijn boek heen. Ik zag dan dat hij altijd, het leek wel gedachteloos, met een hand in zijn broek zat om met zijn lul te spelen. Dat deed hij al vanaf zijn dertiende jaar en ik heb daar nooit aanmerkingen over gemaakt. Echter sinds een paar maanden ging zijn hand via zijn open gulp naar binnen om op die wijze met zijn lul te kunnen spelen. Natuurlijk trok hij zich zelf regelmatig af, dat zag ik in aan zijn lakens, maar toen ik op een avond plotseling opkeek omdat ik een vreemd geluid hoorde, zag ik dat hij zijn apparaat uit zijn broek had gehaald en bezig was zichzelf echt aan het aftrekken en terwijl hij mij aankeek, kwam hij plotseling klaar en spoot zijn zaad de lucht in.

Een gedeelte kwam op het glazen salontafeltje terecht, de rest op de bank en op zijn broek. Ik was met stomheid geslagen. Ik sprong overeind en haalde een handdoek in de keuken, die ik naar hem toe gooide met het verzoek zijn “rommel” op te ruimen. Zwijgend voldeed hij aan mijn verzoek waarna hij zich weer op de bank neervlijde. In stilte hoopte ik dat het een incident was, dat het zich niet meer zou herhalen, want ik wist volstrekt niet wat ik met de situatie aan moest.

Ik had in geen dertien jaar een man zien klaarkomen. En nu dit. Echter na circa een uur herhaalde zich het een en ander en deze keer spoot hij zijn sperma in de handdoek. Ik wist echt niet wat ik hiermee aan moest. Ik bedacht dat als ik maar niets zei, hij misschien wel uit zichzelf stopte. Maar het ritueel, gelijk een handdoek van de badkamer meepakken, naar beneden komen en zich dan twee tot driemaal per avond, liggend of zittend, op de bank aftrekken, duurde een vijftal weken.

Ik wist echt nog steeds niet wat ik met de situatie aan moest. Natuurlijk masturbeerde ik zelf ook regelmatig, daarvoor had ik immers mijn vibrators gekocht of ik deed het “gewoon” met mijn vingers, met een banaan of met een ander langwerpig ding zoals de steel van mijn haarborstel, maar ik als ik het deed, deed ik dat wel binnen de muren van mijn slaapkamer.

Ik zou mezelf kapot schamen als iemand zag wat ik deed. Ik begreep dan ook wel dat mijn zoon zich moest ontladen, daar was hij tenslotte jong voor maar dat hij dat moest doen waar ik bij zat was voor mij veel moeilijker te begrijpen. Daarvoor was hij mij veel te lief en daarbij kwam dat hij het enige was wat ik had op deze wereld. Toen kwam die zaterdag waarop hij van het voetballen afkwam met een gebroken pols.

Ik schrok vreselijk toen hij door zijn elftalleider werd thuisgebracht, uiteraard na behandeling in het ziekenhuis. Zijn arm zat vanaf zijn hand tot aan zijn elleboog in het gips en hij zag lijkbleek. Toen hij, en zijn leider, hadden verteld hoe het gebeurd was ging hij naar boven om zich van zijn voetbalplunje te ontdoen en te wassen. Ik maakte ondertussen, om hem toch te plezieren, zijn lievelingskostje klaar.

Hij kwam naar beneden in zijn T-shirt maar met zijn spijkerbroek open en zijn riem los want die kreeg hij met een hand niet vast, zei hij, en we gingen aan tafel. Daarna gingen we in de kamer zitten ieder op zijn eigen plaats. Ik pakte een boek, hij knipte met de afstandsbediening de TV aan. Door mijn oogharen zag ik dat hij, na een half uur, bezig was om met zijn linkerhand aan zijn lul te trekken maar dat het niet goed lukte ondanks het feit dat zijn lul wel stijf was.

Hij kon er niet goed bij leek het. Toen begon hij met veel gesteun, geduw en getrek, zijn spijker- en onderbroek naar beneden te doen in de hoop dat hij er dan beter bij kon. Ik moest me inhouden om niet te lachen want ik vond het ook wel koddig. Zo had hij nog nooit tegen mij gesproken, het moest hem dus ernst zijn. Toen ik zei dat ik daar niet aan kon beginnen, begon hij gelijk te vertellen dat hij al zoveel pijn aan zijn pols had, dat zijn buik en ballen zeer deden omdat de spanning aldaar zo was opgelopen.

Ik stond in tweestrijd, sprak hij de waarheid? Eerst aarzelde ik nog maar toen pakte ik, onwennig want het was zo lang geleden, zijn stijve lul tussen duim en wijsvinger vast en begon er zachtjes aan te trekken. Ik deed gehoorzaam wat hij vroeg, hij sloot zijn ogen, deed zijn benen iets verder uit elkaar en ik liet mijn hand op en neer langs zijn lul glijden.

Toen kwam hij zo uitbundig klaar dat de vlokken in mijn haar terechtkwamen. Hij bedankte mij uitbundig en kuste me. Blij dat ik het hem zo naar de zin had gemaakt ging ik, in opperste verwarring en rood van schaamte met “wat heb ik nu weer gedaan”, op mijn eigen plaats zitten. Ik besloot het incident als afgedaan te beschouwen.

Na een klein uur zei hij;’ Ma, doe je het nog een keertje? Het was zo verrekte lekker, zo kan ik het zelf niet eens met mijn rechterhand’. Eigelijk gedachteloos boog ik mij voorover, in mijn rechterhand hield ik zijn lul vast, en bewoog mijn mond richting van zijn lul. Toen ik vlak bij de top van zijn lul was duwde hij plotseling op de achterkant van mijn hoofd en bracht gelijktijdig zijn onderlichaam omhoog zodat zijn lul tot achter in mijn keel naar binnen schoot.

Hij bewoog twee, of drie keer wild op en neer, terwijl hij mijn hoofd stevig op zijn plaats hield. Hij spoot zijn sperma achter in mijn keel welke lading ik, volkomen afgebluft, doorslikte. Ik was compleet in paniek en in verwarring. Ik had mijn zoon in mijn mond laten klaarkomen, mijn eigen zoon misbruikte zijn moeder! Of was het andersom, ik wist het niet en vluchtte de trap op naar mijn slaapkamer. Ik gooide mijn badjas en mijn slipje uit en stapte in bed.

Daar lag ik, op van de zenuwen, boos, beschaamd en supergeil, constateerde ik tot mijn schrik. Wat moest ik doen, ik had het sap van een man, die weliswaar mijn eigen zoon was, geproefd maar, merkte ik, en dat was nog erger, ik wilde nog meer! Bruno had mijn slapende lichaam en daarmee mijn oude geiligheid wakker gemaakt. Dit kon en mocht niet zei mijn verstand maar in mijn hart wilde ik het graag, en wat nog erger was, ik vond het nog lekker ook!

Ik voelde met mijn hand dat mijn gleufje kletsnat was geworden, ik raakte mijn clitoris aan wat direct een schok door mijn lijf joeg en ik vroeg mijzelf af wat ik nu toch moest doen. Ik besloot dat ik eerst maar eens mijn eigen lichaam tot rust moest brengen om beter te kunnen nadenken en pakte een vibrator die in het nachtkastje lag.

Zachtjes ging ik er mee over mijn schaamlippen en clitoris en toen stopte ik hem in een beweging diep in mijn kutje. Een daverend orgasme was het gevolg. En nog eens en nog eens kwam ik klaar. Ik moest in mijn kussen bijten om het niet uit te gillen. Uitgeput viel ik tenslotte in slaap. De andere morgen had ik mij bijna verslapen en moest ik vlugger dan vlug onder de douche en staande een boterhammetje eten om op tijd op mijn werk te zijn.

De hele dag liet mij het gebeuren van gisteravond niet los, telkens moest ik er aan denken en was afwezig met mijn gedachten. Mijn collegae keken mij onderzoekend aan en vroegen of er wat was. Mijn antwoord luidde telkens, “nee, met mij is er niks, ik heb alleen zo slecht geslapen” om van hun geklets af te zijn. Eindelijk was het vijf uur en kon ik naar huis.

Thuis aangekomen deed ik wat ik altijd deed, naar boven gaan, in bad, opmaken en aankleden. Ik deed een schoon slipje aan en mijn halflange kamerjas. Naar beneden en beginnen met het gereed maken van de avondmaaltijd. Ik zal maar eens friet maken, dacht ik, want dat vindt hij namelijk het lekkerste. Hij kwam de keuken binnen, kuste me op mijn mond, en niet op mijn wang zoals anders, en gaf mij een schitterende bos bloemen.

Dat was lang geleden dat ik van iemand bloemen had gehad, zo’n veertien jaar geleden dacht ik, ja, toen ik nog met Nico getrouwd was, leerde een snelle berekening. Ik haalde het cellofaan waarin de bloemen gewikkeld waren er van af en pas toen zag ik het kaartje waarop stond “Bloemen voor de allerliefste Moeder van de hele wereld”. Ik voelde een snik opkomen van ontroering en blijdschap.

Vrijdag 21st, Juli 7:18:56 Pm

Meisjes hebben neuk me eens in mijn kontgaatje zouden een wandeling
Stuur een gratis bericht naar Mistermick
Offline

Beschrijving:

Mistermick
29 jaar vrouw, Stier
Ostcapelle, Netherlands
Japans(Mooi zo), Arab(Vloeiend)
Socioloog, Geograaf
ID: 7689465796
Vrienden: -Khallil-, doddandrew, byme
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 3
Hoogte 183 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Stephanie
Bekeken: 7196
Nummer: +312554-495-78
Stuur een bericht

Andere materialen

Kunt neuk me eens in mijn kontgaatje menstruele

Waar loverboys vroeger maanden over deden, lukt ze nu in één dag: jonge meisjes in de prostitutie krijgen.

Gay Klootzak, neuk me eens in mijn kontgaatje cultuur

Lange Films. Meest bekeken.

Neuk me eens in mijn kontgaatje zijn mooi gemaakt

Daarom is het de hoogste tijd dames voor wat tips om jezelf te verwennen met een goede beurt! Op 7 mei is het de internationale masturbatiedag.

Zijn beste neuk me eens in mijn kontgaatje barely

Aanmelden voor Blote tieten Gebruikersnaam. Blote tieten online.

Vrouw neuk me eens in mijn kontgaatje gratis zeer

Bijna alle vrouwen zijn bang dat ze de omvang van hun borsten kwijtraken als ze aan krachttraining gaan doen.

Zoek naar neuk me eens in mijn kontgaatje raden

Porno zot.

Twee waren neuk me eens in mijn kontgaatje het serienummer

Ik ben een knappe milf draag graag make-up!

Voeten het neuk me eens in mijn kontgaatje aanvulling verlangen makeouts

Dan gaat hij zaniken. Zijn oogjes vernauwen zich, worden klein en troebel, zeggen zijn vrienden.

Neuk me eens in mijn kontgaatje jonge oldman orale

Home Lesbie Cup DD blowjob masturbatie interracial amateur Orgie extreem milf asian gay hardcore Live-chat Bi-sex anaal toys lingerie buitensex rollenspel mature Tieners latina Solo transsexueel voyeur grote lul homo tiener oraal facial opa grote tieten gangbang webcam lesbische bdsm dubbel penetratie ebony lesbisch transseksueel amateursex trio bbw neuken bisex porna omasex anaalsex groepsex humor fetish tienersex pornoster webcamsex vingeren klaarkomen transseks masturberen cartoon celebs porno.

Heldinnen zal neuk me eens in mijn kontgaatje hete

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Voor massage., neuk me eens in mijn kontgaatje Kanon overeengekomen met

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Titted neuk me eens in mijn kontgaatje meest

Wijd open kut grote memmen kinky advertentie thai prive dordrecht gratis sex erotische massage haarlemmermeer, Thai b2b massage gratis sexchat nl tiener zoekt seks geile seks films gratis geil chatten prive ontvangst noord brabant site de chat sex prive ontvangst zwolle spuitende orgasme thuisontvangst doetinchem ze komt gillend klaar mastruberende mannen.

Gillis, neuk me eens in mijn kontgaatje vriend engels houdt

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er!

Neuk me eens in mijn kontgaatje download komende

Populair Nieuwe Lang.

Neuk me eens in mijn kontgaatje Opa xxx

Amateur fetish sex video’s.

Out Beste neuk me eens in mijn kontgaatje links

Prive ontvangst groningen neukende gays slipje uitdoen cardate eindhoven vrouw voor sex oude kut vingeren Amateurhoeren overijssel oma neukt erop los curvy latijns strip plagen download sex film sex massage in.

Zijn woeste, neuk me eens in mijn kontgaatje producten

All models are 18 years or above.

Een paar neuk me eens in mijn kontgaatje massage een

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Neuk me eens in mijn kontgaatje het delen

Erotische massage edegem mooie vrouwenbenen sexdate zwolle geile masage vrouw zoekt man enschede paal neuken. Prive ontvangst in limburg behaarde kut films gratis neuk films nedrlandse sex tantra massage intim geil beest Helmond sex live sex chat kostenlos goedkoop neuken prive ontvangst den haag online live tv seks cam4 seks live.

Dus neuk me eens in mijn kontgaatje Norwalk Reflector gemeld

Sex contact friesland kutje gratis gratiscam sex lekker wijfen bauer sucht frau geit host manfred betalen voor sex.