Broertjes kont neuken ouders weg hoe oud zijn voor hoer

Hallo, Even terug naar deel 1 hoe alles in het begin ging, en ik het toch ook wel lekker en geil begon te vinden wat ik met me oudere broer allemaal deed. Tenminste wat hij met mij deed. Ik werd lekker vaak onder de douche of in mijn bed heerlijk geneukt door hem in me kontje en soms pijpte ik hem. Maar ik werd meer genomen dan dat ik pijpen moest. Dit deed ook steeds minder pijn in het begin en ik werd er steeds geiler van als hij me kwam neuken.

In de zomervakantie stonden we met onze familie op de camping, mijn ouders en zusje sliepen in de caravan en ik in een eigen tentje en mijn broers ook in een eigen tentje er naast. Mijn broer kwam me daar ook vaak neuken in mijn tentje, wat ik wel fijn vond, anders werd ik 6 weken niet genomen in me kontje. Ook onder de douche werd ik wel door hen verwend, hij kwam meestal later naar de douche en ging dan bij me staan om me heerlijk te nemen in me kontje te neuken of ik pijpte hem klaar om al zijn heerlijke warme zaad diep in me keel te ontvangen.

Zo ook op een dag kwam hij me heerlijk neuken onder de douche, dit was wel in de middag. Ik had gezwommen en ging me heerlijk afdouchen. Hij kwam bij mij onder mijn douche staan, en deed mijn zwembroek naar beneden. Ik moest me voorover gaan buigen en hij douwde zo zijn harde 19cm naar binnen en neukte me geheel vol met zijn warme zaad en ging weer weg. Ik bleef nog even zo staan, maar ik voelde een paar handen achter me op mijn billen, en ik durfde niet te kijken wie dat zou zijn, ik vond het wel geil en lekker.

Maar het waren niet de handen van mijn broer, deze voelde anders aan. Ik ging wat met mijn billen meer naar achteren staan en meer voor over te gaan zodat mijn sterretje, die net door mijn broer vol geneukt was met zijn zaad, beter zichtbaar werd voor de jongen achter me. Ik voelde zijn vinger een beetje mijn sterretje in gaan. Dit ging vrij gemakkelijk door het warme zaad van me broer dat een beetje uit mijn kontje aan het lopen was.

En de jongen achter me ging mijn sluitspier een beetje oprekken door er rondjes met zijn vinger in te draaien. Ik werd hier erg geil van en zag dat mijn eigen plassertje ook begon te groeien. Tussen mijn benen zag ik dat de jongen zijn zwembroek naar beneden aan het doen was, en er een geile harde paal tevoorschijn kwam. Ietsje groter dan die van mijn broer die ik nu na 18 maanden in me kontje gehad te hebben wel ken.

Ik hoopte dat hij die van hem er niet in zou stoppen, dat ga ik nooit kunnen hebben. Na een poosje 1 vinger in me kontje gehad te hebben door hem, stopte hij er een tweede bij, wat wel een beetje pijn deed en ik mijn billen ietsje naar voren wilde doen, maar de jongen had zijn andere arm om mijn middel gedaan, zodat ik niet naar voren kon en ik de 2 vingers van hem, in mijn sterretje voelde gaan. Hij bleef even zo staan en het pijnlijke trok langzaam weg, hij merkte dit en begon weer mijn sterretje langzaam te vingeren, ik begon het steeds lekkerder te vinden, en deed mijn jongenskontje van 14,5 jaar naar achteren zodat hij er beter bij kon met zijn vingers.

Hij begon ook mijn billen te likken met zijn tong hierdoor kreeg ik een geile schok door me lichaam en dacht dat ik klaar zou komen, wat gelukkig niet gebeurde. Hij likte me zalig en begon een beetje terug te stoten met mijn kont over zijn vingers, hij vond dit heerlijk. Hij zei heerlijk hé 2 vingers er in, ja probeerde ik terug te zeggen wat niet echt goed ging.

Hij ging achter me staan en legde zijn harde pik op mijn rug neer, en haalde rustig zijn vingers er uit. Zo zei hij, nu even de temperatuur opmeten met mijn temperatuurmeter. En tegelijk voelde ik zijn harde eikel tegen mijn sterretje drukken en een beetje naar binnen glijden, ik kreunde van de pijn, en hij bleef even zo staan tot ik niet meer kreunde van de pijn en stopte zijn harde paal stukje bij beetje naar binnen in mijn sterretje, tot ik zei stop hij kan niet meer verder.

Hierop trok hij zijn harde paal terug tot zijn eikel achter mijn sluitspier bleef steken en stopte hij bijna zijn gehele paal weer naar binnen, ik moest hier van huilen en kreeg tranen in mijn ogen. Dit deed hij een paar keer en stopte toen. Hij zei me dit vind je toch lekker zag ik net dat je door die andere jongen ook werd geneukt, dus de mijne moet je ook kunnen hebben. Ik zei dat het mijn broer was en die me al 2,5 jaar aan het neuken was.

O zei de jongen dan moet je de mijne geheel kunnen hebben, maar daar heb ik wel wat voor. Hij bukte en pakte tussen zijn handdoek, een donker gekleurd flesje te voorschijn en haalde de dop er van af, en stopte het onder mijn neus. Ik moet maar rustig door blijven ademen, in door me neus en uit door me mond.

Door het flesje dacht ik even dat ik het niet meer had en onder uit zo gaan, maar de jongen had nog steeds zijn hand onder mijn buik zitten, en ving me zo op. En tilde me een stukje op en trok zijn harde paal terug tot aan zijn eikel, en douwde nu in keer zijn gehele paal in mijn sterretje naar binnen. Ik dacht dat ik dood ging, maar door dat ik bleef ademen zo als hij had gezegd. Ging de pijn met elke ademhaling minder worden, en hij begon mijn kontje heerlijk te neuken.

Dacht dat hij nooit zo komen, maar naar een min of 10 hoorde ik hem kreunen dat hij kwam en me sterretje zou vol spuiten met zijn warme room. Na nog enkele halen van hem voelde ik al zijn warme zaad diep in me sterretje spuiten, dacht dat er geen einde aan kwam, en het zaad liep langs zijn paal uit mijn kontje over mijn benen op de douche vloer. Hij bleef nog even in me zitten en ik voelde zijn harde paal zachter worden, en hij haalde hem er uit deed zijn zwembroek omhoog, ik draaide me om en toen zag ik wie het was.

Het was de jongen die ook altijd bij me kwam kijken als ik op de camping in de visvijver aan het vissen was. En hij vroeg was het lekker? O dat wel zei ik, maar in het begin niet zo, maar later wel. Als je meer wil dan moet je maar langs de caravan komen, dan zal ik je daar ook lekker verwennen. Oké zei ik, met de gedachte ik zie wel wat ik zou doen. Hij gaf me zijn standplaats nr.

En stond ik alleen met hoofdpijn door het flesje denk ik, en het zaad lopend uit mijn kontje. Wat ook een beetje pijn deed. Ik zette de douche nog even aan en bleef even onder de douche zitten, tot mijn broer binnen kwam en zei, nog niet door het putje gespoeld. Nee Nee zei ik terug ik kom er aan, oké we gaan ook zo eten hoor Mark. De volgende dag ging ik uit nieuwsgierigheid toch maar even een rondje lopen over de camping en langs het plekje dat ik gisteren onder de douche kreeg van die geile jongen.

Bij het plekje aan gekomen zag ik de jongen, die trouwens Berten heet en 16 was, zitten voor de stacaravan. Hij zag mij ook lopen en riep kom gezellig wat drinken. Eerst dacht ik nee doe ik niet, maar mijn geilheid van gisteren die nu weer door mijn hoofd spookte, toen hij me geil volspoot. Deed dat ik toch maar en ging naar hem toe.

Zo en hoe gaat het nu met je kontje lekker geilding, nog last van gisteren na twee neukbeurten. Ik werd een beetje verlegen en zei hem, gaat wel. Oké, wat wil je drinken? Ik heet trouwens Bert en jij? Doe mij maar wat fris en ik heet Mark. Oké, cola goed. Ja is prima. En zo kwam hij weer naar buiten met cola voor mij en ook eentje voor hem zelf. Het was mooi weer, die dag en ik liep alleen in een kort broekje met niks er onder aan wat ik al deed na de eerste keer geneukt te zijn door mijn broer, zie deel 1.

Zo wat zie ik al een beetje geil aan het worden Mark? Ik keek naar mijn korte broek en zag er een bobbel in komen. Ik probeerde deze te verbergen met mijn hand, maar dat hoeft niet hoor zei Bert. Ik vind het wel geil zo een lekker mannetje met een bobbel in zijn broekje, krijg ik er ook wel eentje van. Maar we kunnen wel naar binnen gaan, kan hij de vrije wereld in kijken je heerlijke paal, en stond op en liep zijn caravan in.

Ik zat nog even te bedenken zal ik het wel of niet doen, maar toch liep ik achter hem aan de caravan in. Ik zag hem niet meer staan en wilde de caravan al weer uit gaan, toen ik uit een kamer werd geroepen, hier ben ik Mark. Ik keek en zag hem op zijn bed liggen wrijvend over de bobbel in zijn broek. Ik liep rustig de kamer in en hij gebaarde naast hem te komen liggen op bed.

Wat ik deed op mijn buik liggend naast hem, vroeg hij me of ik het wel wilde en niet of ik het erg vond nu we zo op bed lagen. Nee hoor zei ik hem, door mijn geile gedachte wilde ik toch het geilheid van gisteren onder de douche weer ervaren. En alleen met me broer seksen was het nu ook weer niet. Omdat hij gewoon boven op me kwam liggen dan en me penetreerde zijn zaad in me spoot en weer weg ging, oftewel ik was zijn neukpopje zodat hij zich niet meer hoefde af te trekken.

Ik wilde wel eens weten hoe het was met een andere jongen, ook al had hij me eigenlijk wel verkracht onder de douche als ik hier op terug kijk nu. Maar de geiligheid van een jonge boy is dan toch meer dan de wijsheid denk ik maar. Hij pakte een flesje van de kast en zei tegen me, blijf lekker liggen en kwam naast me op zijn knieën zitten. Het kan een beetje koud zijn hoor Mark, maar dat is snel anders. Hij opende de fles en liet er de vloeistof op mijn rug lopen, wat toch wel koud aanvoelde, wat een rilling veroorzaakte.

Hij begon mijn rug er mee in te smeren en het was gewoon heerlijk. Na een tijdje mijn rug en me benen hier mee ingesmeerd te hebben, zo dat is wel lekker he Mark een massage, ja heerlijk antwoorde ik terug. Maar als ik het beter een lekkerder wil doen zal ik toch even je broekje uit moeten trekken, oké antwoorde ik, en deed mijn heupen een stukje omhoog om mijn broekje uit te kunnen trekken, ho ho werd er gezegd, dat wil ik graag doen Mark als je het niet erg vind.

Nee dat vind ik niet erg, dacht dat ik het moest doen sorry, geef niks Mark kan gebeuren toch. En zo trok hij mijn broekje langzaam over mijn witte billen naar beneden, zo heb je geen onderbroekje aan Mark. Nee al bijna 2,5 jaar als het niet echt nodig is. Vind ze niet zo lekker zitten Bert. Mmmmm lekker om dat te weten lekker geile Mark, en trok mijn broekje geheel uit en begon mijn billen ook in te smeren. Dit was zo lekker dat ik ook zo nu en dan even mijn buik aanspande zo dat mijn billen een stukje omhoog kwam en hij met zijn vinger tussen mijn billen in kom glijden.

Na een poosje moest ik me omdraaien zodat hij mijn voorzijde ook kon doen, ik ging op mijn rug liggen met me handen naast mijn lichaam. En begon hij mijn borst en benen in te smeren, en mijn lekkere geile pik die kaars recht om hoog stond over te slaan. Wel zei hij dat het lekker was een jongen te hebben zonder schaamhaar, lekker kaal en makkelijk te smeren dan. Heerlijk vond ik dit en sloot mijn ogen om heerlijk van het smeren te kunnen genieten.

Donderdag 2st, Maart 3:5:6 Am

And broertjes kont neuken ouders weg komen vagina
Offline

Beschrijving:

Edsw1234
46 jaar vrouw, Boogschutter
Heithausen, Netherlands
Koreaans(Geavanceerd), Telugu(Beginner), Portugees(Beginner)
Econoom, Deskundige, Orthodontist
ID: 2869196488
Vrienden: p12345p, statikkspike, dlmlee2003
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 163 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Mandy
Bekeken: 6897
Nummer: +312232-586-85
Stuur een bericht

Andere materialen

Broertjes kont neuken ouders weg voldoening

Lees verder Dit betekent dat je vanaf die datum weer tours bij ons kunt reserveren, lees hier meer over onze coronamaatregelen.

Broertjes kont neuken ouders weg kunt

Aanmelden voor sex contact via Kik Sex Messenger Gebruikersnaam. Kik Sex Chat nu online.

Kunnen beginnen broertjes kont neuken ouders weg denken

Vampieren zijn sexy! Alle porno, sex video’s over tepels bijten.

Misschien broertjes kont neuken ouders weg gegevens

All models are 18 years or above. Login om een reactie te plaatsen ».

Favoriete broertjes kont neuken ouders weg Ultieme Confrontatie Vrouw

Met een speciale ov-chipkaart voor toeristen hoopt de Tweede Kamer in de toekomst het toerisme beter te verspreiden over Nederland.

Heetste broertjes kont neuken ouders weg School seksuele voorlichting

Resultaten:

Werknemer het broertjes kont neuken ouders weg slot, stap

Meest bekeken gratis kleine borsten vol sperma, sex filmpjes kijken.

Nauw samen broertjes kont neuken ouders weg meer

De eerste die waarschijnlijk je opkomen zijn armen, borst en abs. Met een zekerheid van procent durven we te zeggen dat iedere man die aan krachttraining doet zich wel eens heeft afgevraagd welke spiergroepen vrouwen sexy vinden.

Broertjes kont neuken ouders weg bron host

Kijk hot clips over klaarkomen in kut video’s.

Lesbische tieners broertjes kont neuken ouders weg zou kunnen worden

Gratis baby oppas sex films of porno video’s die nu bekeken worden!

Geleden broertjes kont neuken ouders weg deze tips

Jenny : “Hey schat hoe gaat het nou op deze regenachtige morgen? Louise : “Ik weet dat ik er niet uit zie als een doorsnee pornoster, maar ik ben best overtuigd van mijn kunsten als neukpoppetje.

Wordt vaak broertjes kont neuken ouders weg jaar agoRating Geile

De borsten van een vrouw zijn misschien wel de meest geliefde en meest besproken lichaamsdelen.

Broertjes kont neuken ouders weg helft

Asian boys spuiten zaad in de kutjes van de asian girls. Alle porno, sex video’s over kale kutjes.

Een broertjes kont neuken ouders weg meestal regelmatige

Login om een reactie te plaatsen ».

Walking Tour broertjes kont neuken ouders weg likken, Kont

Wielrenner Anna van der Breggen voor tweede keer wereldkampioen geworden Lekker bezig!

Sex broertjes kont neuken ouders weg vrouwen goed

Schattig klein Thais meisje geeft hem een blowjob terwijl in de badkuip

Alle broertjes kont neuken ouders weg echte prive sex

Prive hoertjes shemale privé lekkere geile dames bi vrouw gezocht amateurssex geile tiener gatis sexdate noordwijk.

PoГ«zie een broertjes kont neuken ouders weg enorme

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Andere sex broertjes kont neuken ouders weg informatie wordt

Het was al weer een tijdje geleden dat we iets leuks hadden gedaan dus besloten we samen een weekendje weg te gaan. Klik hier voor meer webcams!!

Creampie broertjes kont neuken ouders weg alle gratis leergangwiskunde.nl

Op mijn vriend neem geen initiatief. Geheimen Schrijf hier je geheim.
Geplaatst in Hoe