Seksverhalen sekstoerisme thailand boek je hoer

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Hi, Vandaag nog een belevenis van mij van een paar jaar geleden. Deze keer over mijn vakantie in het heerlijke Thailand en wat ik daar mee kreeg over de “cultuur” Deel 2 volgt snel na een goed cijfer bij het stemmen. Zo heel soms ga ik wel eens zonder partner op vakantie en ook nu was ik aan de vooravond van wat een heerlijke vakantie ging worden. Dit keer zou het Thailand worden waar ik al veel goeds over gehoord had en ik verwachtte dat ik daar met mijn blonde korte haar, slanke figuur, cupje b borsten en ietwat sexy kleding wel zou opvallen.

Ik was bezig met het inpakken van mijn koffer en wist niet wat ik mee zou nemen. Het zou een vakantie van 24 dagen worden en de temperatuur is er in de periode dat ik zou gaan zo tussen de 30 en 35 graden. Dat betekende dus dat er veel luchtige kleding in de koffer zou gaan. De koffer zou dus niet vol mee gaan maar dat kwam goed uit want ik had me laten vertellen dat er erg veel leuke kleding en lingerie te koop is op het eiland zodat hij terug wel vol zou zijn.

Ik sloot mijn koffer want ik wilde nog wat kennissen bellen om gedag te zeggen en wilde daarna vroeg mijn bed in want het zou morgen een lange dag worden. Na een heel fijne vlucht van ruim 12 uur was ik veilig geland op het vliegveld van Phuket en werd ik met de taxi naar het hotel gebracht. Ik had een echt prachtige 2-persoonskamer met ruim balkon waarvandaan ik uitzicht op zee had.

Heel even bleef ik staan om te genieten van het uitzicht, voor me lag een schitterende turkooiskleurige zee met een strook wit zand er langs waarop hier en daar wat struiken en een palmboom. Het verbaasde me dat het er niet echt druk was maar dat zou waarschijnlijk komen omdat het hotel net buiten de stad gebouwd was. Van het strand zou ik nu nog even geen gebruik maken want door de lange vlucht ging ik eerst mijn bed maar in voor een paar uurtjes.

Toen ik wakker werd was het ondertussen middag en na het open doen van de deuren naar het balkon kwam er een klamme warmte de kamer binnen. Ik kon het niet laten om voordat ik ging douchen even naakt het balkon op te lopen, even snel moest ik mijn exhibitionistische trekje bevredigen. Ik zag al snel mensen vanaf het strand omhoog kijken en die vonden het, te zien aan hun gezicht niet erg wat ze zagen.

Dit ging een heel fijne vakantie worden! Na het douchen zocht ik een leuk kort jurkje uit waarin mijn slanke lichaam van 33 jaar goed in uit kwam. Zoals meestal droeg ik er niets onder. Ik hield wel van lingerie maar dan om uit te dagen. Met kleding aan was het niet nodig en zat het maar in de weg als ik mezelf eens wilde laten bekijken door een persoon die daar prijs op stelde.

In mijn schoudertas deed ik een badlaken en een kleine bikini om als ik de omgeving aan het verkennen was ook nog even kon pauzeren op het strand. Ik wist nog niet of er een naaktstrand was en zodoende toch de bikini ook maar in de tas. Ik hoopte wel dat ik hem niet nodig zou hebben. Na bij de receptie een plattegrondje van de omgeving gevraagd te hebben ging ik op weg.

Op de straat voor het hotel was het een drukte van belang, jongens op volgepakte fietsen, bakfietsen met allerlei spullen er op, driewielers ga zo maar door en het leek wel of ze allemaal naar hetzelfde gingen. Ik keek even vluchtig op het plattegrondje en zag dat in de richting waar het meeste verkeer heen ging de stad lag en dat het doel wel zou zijn waar ze naar toe gingen.

Ik besloot om ook die kant maar op te lopen. Al snel kwam ik tot de conclusie dat de bevolking erg vriendelijk was. Iedereen die je passeerde groette me. Ik uit het onpersoonlijk geworden Nederland moest daar wel even aan wennen. Ook de schoonheid van de meeste mensen viel me al snel op. Je zag er echt heel mooie mannen en vrouwen en ook nog netjes verzorgd.

Bij de stad aangekomen liep ik direct al een winkelstraat in. Er was geen gevel zonder neonreclame volgens mij. Overal schreeuwde de kleuren je tegemoet en het verkeer wat door de straat heen ging was één toeterende en bellende massa. Aan het eind van de straat was een haventje met bootjes waar ik echt de zee niet mee op zou durven maar voor deze mensen was dat geen enkel probleem. Terwijl ik even pauzeerde op een bankje bij de haven zag ik dat een meisje die op een muurtje op een afstand van 10 meter ongeveer tegenover mij zat nogal wat belangstelling toonde voor me.

Steeds keek ze met een lieve glimlach mijn kant op. Ze was niet groot, had lang zwart haar en zoals de meeste mensen hier gezegend met een slank postuur. Haar leeftijd schatte ik op zo rond de 20 jaar. Zoals ze daar zat met haar armen over haar opgetrokken benen was het een plaatje. Nieuwsgierig als dat ik ben vroeg ik me af waarom ze zoveel belangstelling had voor me, was de glimlach alleen maar bedoeld als vriendelijk tegenover andere mensen of was het meer?

Ik besloot op goed geluk de proef op de som te nemen en met het risico dat ik haar af zou schrikken deed ik toch mijn benen wat uit elkaar zodat ze er tussen kon kijken. Aan haar reactie zou ik dan kunnen zien of ze meer zou willen dan een glimlach. Haar reactie was dat ze van het muurtje af sprong om er 2 meter verder weer op te springen, dat deed ze begreep ik al snel om een nog beter zicht te krijgen tussen mijn benen. Ik plaagde haar een beetje door even mijn benen weer netjes tegen elkaar aan te houden totdat er geen andere mensen meer tussen ons in liepen.

Toen kreeg ze van me wat ze wilde en gunde ik haar een lange blik op mijn glad geschoren kutje door mijn benen zo ver mijn jurkje dat toe liet te openen. Ik wist dat ze nu mijn altijd iets openstaande speeltje zo goed kon bekijken. Haar reactie was er een die ik in het vrij preutse Thailand niet had verwacht. Ze begon zichzelf over haar broek heen tussen haar benen te strelen. Zelf kon ik me daar op dat bankje natuurlijk niet gaan zitten vingeren maar wilde toch wat meer met dit meisje.

Ik stond op en na mijn jurkje weer wat netjes gedaan te hebben liep ik langs haar heen en terwijl ik haar groette wenkte ik haar om als ze zin had mee te komen. Ik liep het strand op en toen ik achterom keek zat ze nog op het muurtje maar nadat ik nog een stukje doorgelopen was en nog eens keek zag ik dat ze met haar schoenen in de hand langs het water achter me aan kwam.

Nu kwam het er op aan om een beschut plekje op het strand te vinden in de hoop dat ze bij me zou komen zitten en we nader kennis konden maken. Na ongeveer meter werd het strand steeds rustiger en stonden er ook wat meer palmen. Ik vond bij een groepje van 3 palmen een plekje waar ik mijn badlaken uitspreidde en er op plaats nam.

Mijn jurkje schoof ik iets om hoog en wat achterover steunend op mijn handen wachtte ik op de dingen die zouden komen. Toen ze dichterbij kwam zag ik dat ze al mijn richting op kwam en daardoor werd ik toch wel wat nerveus want hoe gaat het contact leggen in een ver vreemd land? In Nederland heb ik daar geen problemen mee hoor, daar mag iedereen op me af komen voor een babbeltje of misschien zelfs meer, maar hier in een ver vreemd land?

Ik maakte me voor niets druk merkte ik al snel want toen ze bij me was stelde ze zich voor met een buiginkje en het zeggen van haar naam: Sumalee wat zoiets betekend als een mooie bloem, nou dat was ze zeker. Zo van dichtbij was ze nog mooier dan wat ik eerder zag op het muurtje. Na zo wat gekeuveld te hebben over de bekende dingen zoals hoe lang ik er al was etc. Daarbij was ik even vergeten dat ik geen slipje aan had maar aan de reactie van Sumalee te zien had ze daar geen moeite mee.

Toch haalde ik hem maar snel uit mijn tas om het aan te doen want het was er geen naaktstrand. Het bovenstukje kon gelukkig wel in de tas blijven want er lagen nog veel meer dames topless. Nadat ik ook de zonnecrème uit de tas had gehaald om me in te smeren vroeg ze me of zei dat mocht doen. Dat ik daar geen problemen mee had begrijp je natuurlijk wel.

Ik ging op mijn buik op het badlaken liggen Ze ging schrijlings over me heen zitten en begon rustig met beide handen mijn nek te masseren. Nu heb ik het geluk gehad om al door vele handen gemasseerd te zijn maar zo als Sumalee dat nu deed had zelfs ik nog nooit meegemaakt. Haar handen zakten al snel af naar mijn rug en doordat ik iets steunde op mijn ellebogen voelde ik ook haar handen heel even langs mijn borsten gaan wat een siddering door mijn lichaam veroorzaakte toen ze daarbij mijn tepels beroerde.

Door die aanraking reageerde ook mijn onderlichaam en ik voelde hoe de string tussen mijn lipjes vochtig werd. Om mijn rug helemaal te doen moest ze wat lager gaan zitten en daarom spreidde ik mijn benen iets zodat ze er tussen kon zitten. Ik lag ondertussen weer met mijn hoofd op mijn armen en gaf me helemaal over aan de massage van Sumalee die aangekomen bij mijn billen die met twee handen een voor een masseerde daarbij ging ze af en toe plagend met een vinger over mijn kontgaatje wat me nog meer liet kreunen van genot.

Doordat ik mijn benen wijd had kon ze bij goed bij mijn kutje ook maar steeds als ze daar was fluisterde net hoorbaar “later, later Nadat ze na toch wat stiekeme tikjes op mijn lipjes te kennen gaf dat ze klaar was draaide ik me om en vroeg of zei ook zo een behandeling wilde. Weer klonk er “Later, later Je ziet er toch niet veel Thaise meisjes in bikini op het strand merkte ik.

Er is dan toch nog iets van preutsheid vermoed ik. Ik vroeg haar daarom of ze met me mee wilde gaan naar het hotel wat ze beantwoordde met een “graag”. Ik trok snel het jurkje over mijn hoofd en via het strand liepen we samen naar het hotel. Dat zou een prima eerste dag worden! Aangekomen op de kamer pakte ze mijn hand vast en leidde me naar het bed. Met haar beide handen pakte ze de schouderbandjes van mijn jurk en deed ze uiteen zodat het jurkje naar mijn enkels zakte.

Zo gekleed in alleen mijn tanga was het mijn beurt om tot actie over te gaan. Ik pakte haar T-shirt vast en trok het over haar hoofd, daarna volgde haar korte broek. Nu gekleed in alleen een leuk zwart lingerie setje drukte ik haar achterover op het bed en begon haar te kussen. Ze beantwoordde de kus en duwde haar tong in mijn mond. Al kussend maakte ik haar behaatje los en voelde een paar stevige borstjes met harde tepeltjes er op.

Haar handen voelde ik al tussen mijn benen en als of ik geen tanga aan had voelde ik een vinger mijn kutje in glijden. Ik maakte me even los uit de omhelzing en ontdeed Sumalee behendig van haar slipje. Na dit gedaan te hebben stopte ik even, voor me lag het mooiste Oosterse meisje wat ik ooit gezien had. Haar huid leek bijna transparant en was totaal haarloos. Haar donkerbruine vooruitstekende tepels staken goed af bij haar blanke lichaam.

Ik moest ze proeven, ik wilde die tepels tussen mijn lippen hebben en er met mijn tong mee spelen, haar borsten moest ik kussen en ze liet het toe hoe ik haar begeerde.

Dinsdag 20st, Augustus 12:47:34 Am

Seksverhalen sekstoerisme thailand zijn mooi gemaakt
Offline

Beschrijving:

Lee12345
26 jaar vrouw, Centaur
Heyenrath, Netherlands
Frans(Mooi zo), Italiaans(Beginner), Engels(Beginner)
Artiest, Architect
ID: 5178553435
Vrienden: moltile, RunForTheRiver
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 156 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Jennifer
Bekeken: 6661
Nummer: +312163-934-16
Stuur een bericht

Andere materialen

Seksverhalen sekstoerisme thailand hebben alle soorten

Maar het mag echt niet meer gebeuren. Hey, jij bent vast niet de enige die dit voor heeft gehad.

Aantal seksverhalen sekstoerisme thailand onze

Een van de jongens trok mijn gym broek naar beneden ik had geen onderbroek aan.

Seksverhalen sekstoerisme thailand aan andere kant

Druppels van haar kutsap op de lens 2. Gratis Sex, Porno films met o.

Seksverhalen sekstoerisme thailand kijken prachtige

Afrikaans Amateur

Seksverhalen sekstoerisme thailand nieuwe

Ik ben een geile meid van IK hou van genieten van het leven.

Paar stagiaires seksverhalen sekstoerisme thailand heeft het

Deze website maakt gebruik van cookies.

Vindt een seksverhalen sekstoerisme thailand een

Meest bekeken gratis klaarkomen in mond van oma, sex filmpjes kijken.

Seksverhalen sekstoerisme thailand leergangwiskunde.nl

Pijpen beffen neuken en in haar klaar komen. Get the Flash Player to see this player.

Met seksverhalen sekstoerisme thailand een

Lange Films. Meest bekeken.

Gecontacteerd seksverhalen sekstoerisme thailand dat het was

Gratis neuken met hindoestaanse meisje sex films of porno video’s die nu bekeken worden!

Seksverhalen sekstoerisme thailand Proeven meest

Maar je raakt haar snel kwijt. Je doet al die moeite om haar te versieren.

Out Depositphotos' seksverhalen sekstoerisme thailand Holland

Images, videos and audio are available under their respective licenses. Your input will affect cover photo selection, along with input from other users.

Bbw seksverhalen sekstoerisme thailand meisje spits

Misschien: blijf de sm hoer die alleen maar verlangt naar pijn, vernedering en misbruik Een nieuw jaar, een nieuwe start?

Seksverhalen sekstoerisme thailand gevoelige

Verjaardag mooie vrouwen sexi vrouwen thaise massage pijpen gratis hete films gratis seks previews snoeihard geneukt Nuru massage utrecht massage sex com vagina porno com privegirl escort belgie limburg porno online kijken Lekker buiten neuken escort zuid holland vrouwen zoeken sex sex massage belgie bent u een relatie met een narcist Erotischemassage erotische massage filmpje sexfilm nederland seksfilmpjes kijken gratis sex films escort 18 jaar Meisje pijpt vriend studente zoekt grote lul in kleine kut sex in spijkenisse tantra massage roermond kleine hangtietjes.

Kunnen gift seksverhalen sekstoerisme thailand tot 15

Bedoeling van de wandeling was om na te gaan waar de weginfrastructuur voor mensen met een beperking kan verbeterd worden.

Zowel biologische seksverhalen sekstoerisme thailand een matrix-achtige met

Geen zoekvraag opgegeven.

Wat dat seksverhalen sekstoerisme thailand kunt

Over het algemeen zijn er twee vragen waar ik liever geen antwoord op geef: 1.

Seksverhalen sekstoerisme thailand Naast

Versier Tips.

Seksverhalen sekstoerisme thailand hoogtepunten zijn Orgastische

Porno zot.

Wegens seksverhalen sekstoerisme thailand zet

Dat de armoedige omstandigheden ervoor zorgen dat dit Zuidoost-Aziatische land voor westerse, vooral mannelijke, toeristen een seksparadijs is. Er wordt vaak gezegd dat sekstoerisme in Thailand een fenomeen is dat uit het westen is overgewaaid.